نوبت دهی بیمارستان فارابی: 02167395353
  • تاریخ انتشار : 1403/05/08 - 16:52
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ارتقای سطح دانش کارکنان نو ورود گروه پرستاری بیمارستان فارابی با برگزاری کلاس آموزشی ایمنی بیمار

کلاس آموزشی ایمنی بیمار ویژه کارکنان نو ورود دفتر پرستاری بیمارستان فارابی با همکاری واحدهای آموزش پرستاری و ایمنی بیمار برگزار شد.

ارتقای سطح دانش پرستاران نو ورود بیمارستان فارابی با برگزاری کلاس آموزشی ایمنی بیمار

به گزارش سینا رسانه روابط عمومی بیمارستان فارابی، در راستای بهبود کیفیت خدمات درمانی و ارتقای سطح دانش کارشناسان نو ورود پرستاری، اتاق عمل و بیهوشی بیمارستان فارابی، کلاس آموزشی ویژه ای توسط واحد آموزش دفتر پرستاری دوشنبه 8 مرداد 1403 در کلاس پرستاری این مرکز برگزار شد.
در این دوره آموزشی، سعیده خوش نژاد، کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار بیمارستان فارابی مباحث متنوعی از جمله سطوح فرهنگ ایمنی بیمار، شناسایی فعال خطا، رضایت آگاهانه بیمار، تجهیزات ضروری پشتیبان بخش، ویرایش هشتم ترالی احیا، انواع داروهای هشدار بالا، پرخطر، مشابه و ضروری، دستورالعمل تحویل ایمن بیمار یا SBAR و اصل CUBAN را برای حاضران بیان کرد.
 زهرا میرزایی، سوپروایزر آموزش پرستاری این بیمارستان هدف از برگزاری این دوره آموزشی را، توانمندسازی کارکنان پرستاری جدیدالورود و ارتقای سطح دانش آنها در زمینه‌های مختلف پرستاری برشمرد. وی همچنین به دلیل اهمیت بالای ایمنی بیمار و ارائه خدمات با کیفیت، آشنایی با این مباحث را برای همه کارکنان درمانی ضروری دانست.

• گروه خبری : آموزش کارکنان